ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
"Τι δε σου είπαν στο σχολείο για τον επαγγελματικό προσανατολισμό"
"Νέο εξεταστικό σύστημα"
Ισχύει μόνο για μαθητές Α & Β Λυκείου τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021

Ελεύθερη Συμμετοχή
Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ώρα 12:00μμ
Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Κυριακή 31 Μαΐου 2020, ώρα 12:00μμ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ. 210 4256129
210 4945787

Γνώρισε τους Ομιλητές

Σπύρος Μιχαλούλης

www.orientum.gr

Ο Σπύρος Μιχαλούλης θα μιλήσει για όλες τις εξελίξεις στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας».
✔ Νέο Εξεταστικό Σύστημα (Αφορά μαθητές Γ Γυμνασίου)
✔  Πώς επιλέγω σπουδές
✔ Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων
✔ Επαγγελματικά δικαιώματα σχολών
✔ Συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων – ΤΕΙ
✔ Έξυπνα μεταπτυχιακά – Εναλλακτικές Καριέρες
✔ Ειδικά μαθήματα – Μετεγγραφές – Πανεπιστήμια Κύπρου
✔ Τι ζητάει η αγορά εργασίας
✔ Πώς βάζω στόχους και διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου
✔ Ποιες είναι οι δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες

Βασίλης Σέμπος

Ιδρυτής και Διευθυντής

Εκπαιδευτικού Οργανισμού

Όραμα Παιδείας

www.oramapaideias.gr

Ο Βασίλης Σέμπος ίδρυσε το ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ γιατί έχει σκοπό της ζωής του να βοηθήσει όσον το δυνατόν περισσότερους μαθητές και αργότερα ενήλικες να επιτύχουν τα όνειρα τους!!!

Στο ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες των μαθητών μας και να αναπτύξουμε την προσωπικότητά τους με τη σταδιακή βήμα βήμα κατάκτηση των εκπαιδευτικών στόχων τους. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας όχι μόνο για τις πανελλαδικές εξετάσεις και τις ενδοσχολικές εξετάσεις του Λυκείου, αλλά και μέσω της διδασκαλίας της συνεργατικότητας, της υπευθυνότητας και της συνέπειας τους προετοιμάζουμε για να ζήσουν σε έναν αυριανό κόσμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν των μαθητικών τους χρόνων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Νίκαιας και του Κορυδαλλού με σκοπό να ενημερωθούν και να ανακαλύψουν, σε συνδυασμό με ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, τα πραγματικά τους ενδιαφέροντα και τους στόχους που μπορούν να θέσουν.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

Θα γνωρίσεις μαθητές με τις ίδιες αγωνίες, ανησυχίες και τα ίδια όνειρα με εσένα. Θα ακούσεις ιστορίες πετυχημένων. Στρατηγικές και μυστικά που θα σε ωθήσουν να θέσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου!!!

ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Αν θέλεις να βοηθήσεις τους συμμαθητές σου είναι σημαντικό να τους προσκαλέσεις στην ημερίδα https://us02web.zoom.us/j/83859009587 καθώς και τους γονείς σου για να λάβουν και εκείνοι την γνώση που χρειάζεται για να σε υποστηρίξουν στην πορεία σου προς τις πανελλαδικές εξετάσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
Στιγμιότυπο 2020-03-03, 5.20.48 μμ

Όλοι οι μαθητές, που θα πάνε Α ή Β Λυκείου τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 και παρακολουθήσουν την ημερίδα, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού HORIZON.

 

Oι 100 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 ηλεκτρονικά βιβλία e  πάμε  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με πρόσβαση από το κινητό τους.

Μάθετε περισσότερα

 Υποστηρίζουμε την παγκόσμια εκστρατεία αναδάσωσης και φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε μαθητή μας, ενισχύοντας την προσπάθεια της we4all.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ!