Ποιοί με καθοδηγούν;

Διοικηση

img

Σέμπος Βασίλης

Διευθυντής


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο Όραμα Παιδείας είμαστε υπερήφανοι για την έμπειρη διδακτική ομάδα που μας στελεχώνει.

Το συγγραφικό έργο των εκπαιδευτικών μας πιστοποιεί την επιστημονική επάρκεια και την ενασχόληση του καθηγητή με το αντικείμενό του.

Φιλολογοι

Πλέσσα Μαρία

Πλέσσα Μαρία

 • Διευθύντρια Σπουδών - Υπεύθυνη Φιλολογικών

Details
Ξύδη Μαρία

Ξύδη Μαρία

  Φιλόλογος

  Details
  Σαββοπούλου Θάλεια

  Σαββοπούλου Θάλεια

  • Φιλόλογος

  Details
  Ηλιοπούλου Άντζελα

  Ηλιοπούλου Άντζελα

  • Φιλόλογος

  Details

   

  Μαθηματικοι

  Νικολάου Ρένα

  Νικολάου Ρένα

  • Υπεύθυνη Μαθηματικών

  Μαθηματικός

  Details
  Χαραλαμπίδου Γεωργία

  Χαραλαμπίδου Γεωργία

  • Μαθηματικός

  Details
  Πιττά Υπαπαντή

  Πιττά Υπαπαντή

  • Μαθηματικός

  Details
  Αγριόγιαννος Χρήστος

  Αγριόγιαννος Χρήστος

  • Μαθηματικός

  Details
  Παραβάλου Μαριάννα

  Παραβάλου Μαριάννα

  • Μαθηματικός

  Details

  Φυσικοι - Χημικοι - Βιολογοι

  Μοίρας Νικόλαος

  Μοίρας Νικόλαος

   Φυσικός

   Details
   Καττή Κωνσταντίνα

   Καττή Κωνσταντίνα

   • Βιολόγος
   Details
   Άντζι Γουδά

   Άντζι Γουδά

    Χημικός

    Details
    Καρακώστα Ελευθερία

    Καρακώστα Ελευθερία

     Χημικός

     Details

     Μακρή Θωμαΐς

     Μακρή Θωμαΐς

     • Οικονομολόγος
     Details

     Συμεωνίδης Νικήτας

     Συμεωνίδης Νικήτας

     • Πληροφορικής
     Details

     γραμματειακη υποστηριξη: ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

      

      

     Η γραμματεία μας είναι πάντοτε πρόθυμη να εξυπηρετήσει γονείς και μαθητές, αλλά και να καλύψει τις όποιες ανάγκες του διδακτικού προσωπικού μας σε έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό.

     Αποτελεί με την πάντοτε πρόσχαρη και ευγενική της παρουσία την καλύτερη εικόνα του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, καθώς είναι ο πρώτος συνεργάτης μας με τον οποίο έρχεστε σε επαφή από την πρώτη στιγμή που θα θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διακρίνεται άλλωστε για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της σε όλους τους τομείς που την αφορούν.

     Ψυχολογος Νικη Μπιγγου

     img

     Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με την ψυχολόγο Νίκη Μπίγγου, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες τόσο σε γονείς όσο και σε μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

     H Νίκη Μπίγγου είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Δουλεύει με παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής. Είναι επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στην ερευνητική ομάδα του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Αθηνών για θέματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει συνεργαστεί με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για το σχεδιασμό προγραμμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και έχει συμμετάσχει ως Εκπαιδεύτρια σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στη θεματική της Σταδιοδρομίας και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

     Εξωτερικοι Συνεργατες


     nikfotoeteiky2

     • ORIENTUM

      http://www.orientum.gr/

      Η εταιρεία Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους στην αναζήτηση του επόμενου ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού τους βήματος.

      Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών η Orientum είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας παρέχοντας στους νέους που θα την εμπιστευτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

           nikfotoeteiky2

     • GRAPHISMA

      http://graphisma.gr/

      Μετά από χρόνια σπουδών στο χώρο του design, του marketing και της διαφήμισης και με τεράστια εργασιακή εμπειρία σε εκδοτικούς οίκους, διαφημιστικές εταιρείες και επιμέλεια εφημερίδων και περιοδικών, ιδρύθηκε το 1997 το graphisma creative, ένα καινοτόμο δημιουργικό γραφείο, προσπαθώντας να καλύψει το κενό στο χώρο της διαφήμισης και του design και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα στην ελληνική επιχείρηση να έχει πρόσβαση στο καλό design και σε σύγχρονα εργαλεία marketing.


     Ταμπακάς Γεώργιος

     • ΤΑΜΠΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

      https://makemoneyonline.gr/

      Ο Γιώργος Ταμπακάς είναι ο ιδρυτής της Internet Wizards και βοηθά επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν αποτελεσματικά το διαδίκτυο δημιουργώντας μία δυνατή ροή πελατών μέσω internet.

      Θεωρείται πρωτοπόρος στο internet marketing , έχει δημιουργήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και την πρώτη ηλεκτρονική ακαδημία για το internet marketing στην Ελλάδα.

      Είναι σύμβουλος internet marketing και εισηγητής σεμιναρίων.