Ποιοί με καθοδηγούν;

Διοικηση

img

Σέμπος Βασίλης

Διευθυντής


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο Όραμα Παιδείας είμαστε υπερήφανοι για την έμπειρη διδακτική ομάδα που μας στελεχώνει.

Το συγγραφικό έργο των εκπαιδευτικών μας πιστοποιεί την επιστημονική επάρκεια και την ενασχόληση του καθηγητή με το αντικείμενό του.

Φιλολογοι

Ξύδη Μαρία

Ξύδη Μαρία

 • Διευθύντρια σπουδών Νίκαιας – Υπεύθυνη φιλολογικών

Διευθύντρια Σπουδών - Υπεύθυνη Φιλολογικών

Details
Γεωργέλης Βασίλης

Γεωργέλης Βασίλης

 • Διευθυντής σπουδών Κορυδαλλού

Details
Ράμφου Μπέτυ

Ράμφου Μπέτυ

Details
Γελαδάκη Μαρία

Γελαδάκη Μαρία

Details
Σαββοπούλου Θάλεια

Σαββοπούλου Θάλεια

Details

Μαθηματικοι

Νικολάου Ρένα

Νικολάου Ρένα

 • Υπεύθυνη Μαθηματικών

Υπεύθυνη Μαθηματικών

Details
Αλειφέρη Βίκυ

Αλειφέρη Βίκυ

Details
Χαραλαμπίδου Γεωργία

Χαραλαμπίδου Γεωργία

Details
Σοκολάκη Σοφία

Σοκολάκη Σοφία

Details
Παραβάλου Μαριάννα

Παραβάλου Μαριάννα

Details

Φυσικοι - Χημικοι

Θεοδωρίδης Γιώργος

Θεοδωρίδης Γιώργος

 • Υπεύθυνος Φυσικής - Χημείας

Υπεύθυνος Φυσικής - Χημείας

Details
Καττή Κωνσταντίνα

Καττή Κωνσταντίνα

 • Βιολόγος

Βιολόγος

Details
Δήμου Στέλλα

Δήμου Στέλλα

 • Χημικός

Χημικός

Details
Σιούτα Έφη

Σιούτα Έφη

 • Φυσικός

φυσικός

Details

Μακρή Θωμαΐς

Μακρή Θωμαΐς

 • Οικονομολόγος

Οικονομολόγος

Details

Συμεωνίδης Νικήτας

Συμεωνίδης Νικήτας

 • Πληροφορικής

Πληροφορικής

Details

Υπευθυνη γραμματειακης υποστηριξης: Πρεντζα Ευαγγελια

img

Η γραμματεία μας είναι πάντοτε πρόθυμη να εξυπηρετήσει γονείς και μαθητές, αλλά και να καλύψει τις όποιες ανάγκες του διδακτικού προσωπικού μας σε έντυπο και ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό.

Αποτελεί με την πάντοτε πρόσχαρη και ευγενική της παρουσία την καλύτερη εικόνα του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, καθώς είναι ο πρώτος συνεργάτης μας με τον οποίο έρχεστε σε επαφή από την πρώτη στιγμή που θα θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διακρίνεται άλλωστε για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της σε όλους τους τομείς που την αφορούν.

Ψυχολογος Νικη Μπιγγου

img

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με την ψυχολόγο Νίκη Μπίγγου, με σκοπό να προσφέρει όσο το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες τόσο σε γονείς όσο και σε μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

H Νίκη Μπίγγου είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Δουλεύει με παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής. Είναι επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στην ερευνητική ομάδα του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Αθηνών για θέματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Έχει συνεργαστεί με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για το σχεδιασμό προγραμμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και έχει συμμετάσχει ως Εκπαιδεύτρια σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στη θεματική της Σταδιοδρομίας και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Εξωτερικοι Συνεργατες


nikfotoeteiky2

 • ORIENTUM

  http://www.orientum.gr/

  Η εταιρεία Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους στην αναζήτηση του επόμενου ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού τους βήματος.

  Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών η Orientum είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας παρέχοντας στους νέους που θα την εμπιστευτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.


nikfotoeteiky2

 • ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ο Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος είναι Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων, Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, συγγραφέας επαγγελματικών και ψυχολογικών βιβλίων, ομιλητής και ομιλητής σε εταιρικές εκδηλώσεις.

  Έχει σπουδάσει Marketing, Management και Ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (MBA New Port University, USA) και έχει διατελέσει πολλά χρόνια Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων σε εμπορικές επιχειρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

  Η εμπειρία του και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον επικοινωνεί με τους επιχειρηματίες, τα στελέχη τους και με τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια που εισηγείται, είναι πλέον στοιχεία αναγνωρισμένα και αποτελούν την εγγύηση επιτυχίας κάθε έργου που αναλαμβάνει. Η υποστήριξη που προσφέρει φτάνει μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο, μέχρι και την πιο απλή διαδικασία και δίνει οδηγίες, κατευθύνσεις και προτάσεις για κάθε σημείο της επιχείρησης που χρειάζεται βοήθεια. Όλες τις υπηρεσίες του, τις παρέχει ο ίδιος προσωπικά και αυτό είναι ένα μοναδικό στοιχείο στην αγορά της οργάνωσης επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

  Ως εισηγητής σεμιναρίων marketing και management, έχει διδάξει από το 1985 μέχρι σήμερα σε διευθυντικό και υπαλληλικό προσωπικό πολλών επιχειρήσεων


nikfotoeteiky2

 • GRAPHISMA

  http://graphisma.gr/

  Μετά από χρόνια σπουδών στο χώρο του design, του marketing και της διαφήμισης και με τεράστια εργασιακή εμπειρία σε εκδοτικούς οίκους, διαφημιστικές εταιρείες και επιμέλεια εφημερίδων και περιοδικών, ιδρύθηκε το 1997 το graphisma creative, ένα καινοτόμο δημιουργικό γραφείο, προσπαθώντας να καλύψει το κενό στο χώρο της διαφήμισης και του design και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα στην ελληνική επιχείρηση να έχει πρόσβαση στο καλό design και σε σύγχρονα εργαλεία marketing.


Ταμπακάς Γεώργιος

 • ΤΑΜΠΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  https://makemoneyonline.gr/

  Ο Γιώργος Ταμπακάς είναι ο ιδρυτής της Internet Wizards και βοηθά επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν αποτελεσματικά το διαδίκτυο δημιουργώντας μία δυνατή ροή πελατών μέσω internet.

  Θεωρείται πρωτοπόρος στο internet marketing , έχει δημιουργήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και την πρώτη ηλεκτρονική ακαδημία για το internet marketing στην Ελλάδα.

  Είναι σύμβουλος internet marketing και εισηγητής σεμιναρίων.